Projectleider & procesmanagement distributie, logistiek & operations

Hoe ik als procesmanager productiviteit verhoog en kosten verlaag

Als procesmanager en projectleider binnen de logistiek, distributie & operations help ik jouw personeel de doelstellingen van je organisatie te behalen door processen te optimaliseren. Ik realiseer een verhoogde productiviteit en kostenbesparingen door de efficiëntie van jouw bedrijfsprocessen te verbeteren. Jij kan met geoptimaliseerde processen en getrainde werknemers na mijn hulp de zaken weer op orde krijgen en een efficiëntere bedrijfsvoering volhouden. 

Als ervaren projectleider realiseer ik de optimalisatie van jouw distributie, logistieke en operationele processen door middel van Lean & Lean Six methodes. Ik voer een messcherpe analyse uit van de financiële data en KPI's van jouw organisatie en ontwerp een strategie om processen te optimaliseren. Met mijn overtuigende en heldere communicatievaardigheden leid ik jouw medewerkers in het verbeteren van bedrijfsprocessen en informeer en overtuig ik stakeholders op alle niveaus. 

Jouw organisatie profiteert van de voordelen die ik ook aan talloze toonaangevende bedrijven heb mogen leveren, namelijk:

    • Een verhoogde klantwaarde
    • Tijdbesparing
    • Optimalisatie van de productiviteit en efficiëntie
    • Kostenbesparingen
    • Een positieve werksfeer met open en heldere communicatie tussen werknemers

Wat kun je van mij als interim projectleider verwachten?

Als interim projectleider breng ik meer dan 14 jaar ervaring met me mee in het deskundig leiden van projecten. Mijn focus ligt altijd op het behalen en overtreffen van jouw bedrijfsdoelen. Dit doe ik door projecten binnen de distributie, logistiek en operations te leiden met een optimale efficiëntie. Ik speel effectief in op deadlines, het budget en de doelstellingen van het project. Van mij als projectmanager kun je verwachten dat ik beschik over de expertise, deskundigheid en ervaring die nodig zijn om technische problemen op hoog niveau op te lossen.

Met mijn sterke communicatieve vaardigheden en overredingskracht creëer ik een werkklimaat waarin jouw medewerkers hun unieke vaardigheden en kennis in een vruchtbaar samenwerkingsproces combineren én ontwikkelen. Hiermee realiseer ik een blijvend resultaat waar jouw organisatie nog jaren profijt van heeft. Waar de doelen van het project of de situatie veranderen, zorg ik voor een flexibele overgang binnen het project. Ik motiveer het team om de draad snel weer op te pakken en soepel over te gaan naar de nieuwe situatie. 
Benieuwd naar wat een deskundige interim projectleider voor jou kan betekenen?

Ben jij op zoek naar een gedreven interim projectleider voor jouw distributie, logistiek of operations? Laat mij jouw organisatie helpen om optimaal efficiënt te werken door bedrijfsprocessen te optimaliseren en projecten effectief en deskundig te leiden naar succes. 

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met mij op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

de HelloFresh case Uitdaging / situatie Mijn opdrachtgever stond hier voor de grote uitdaging om in korte tijd s... Lees verder de Mediq case Mediq opende ten tijde van de opdracht een geheel nieuw distrubtie centrum. Hiervoor diende op k... Lees verder de PostNL case De opdrachtgever PostNL had diverse processen in pakketsorteercentra geoutsourced. Ten tijde van... Lees verder Just Eat Takeaway BV Voor deze opdrachtgever zijn een tweetal hoofdopdrachten gerealiseerd. 1: Situatie Uit ... Lees verder
Contact

Voor proces management consultancy en interim project management opdrachten op freelance / zzp basis:

T 0657399069
E info@hk-interim.nl