Project- & procesmanagement

Iedereen werkt keihard en toch lukt het niet om betere resultaten te behalen. De sfeer wordt wat grimmiger, er is frustratie en onduidelijkheid en het samenwerken loopt niet lekker. Het voelt alsof je telkens een brandje blust maar de bosbrand maar niet minder wordt. Herkenbaar? Neem dan contact met mij op want dit is precies waar ik energie van krijg, omdat ik weet hoe dit op te lossen!

Analytisch

Dat begint met een messcherpe analyse, waarvoor operationele KPI's en financiële data het startpunt vormen. Het belang van financieel begrip kan niet worden overschat, is mijn ervaring. Cashflow, werkkapitaal, efficiëntie, marge, omzet: waar loopt het scheef en waar moeten we op sturen.

Midden in de operatie

Door mijn organisatiesensitiviteit betrek ik stakeholders op alle niveaus, waarbij ik informeer en overtuig met duidelijke en doelgerichte communicatie. Mijn startpunt is de strategie (MT) en ik loop mee met de operatie; oorzaken van problemen onthullen zich dan bijna vanzelf - een kwestie van weten waar te kijken. Op een kleiner level gaan we aan de slag om acute problemen op te lossen omdat daardoor draagvlak ontstaat. Parallel werk ik aan een structurele oplossing. 

Mensen meekrijgen

Een van mijn competenties is het verbinden van mensen om sterke teams te formeren, vol toewijding en betrokkenheid voor doel en resultaat. Van nature ben ik een open en positief persoon, waarbij ik te allen tijde streef naar een atmosfeer van enthousiasme en positieve energie. Ik zal hierbij niet aarzelen om gevoelige problemen op tafel te leggen en bespreekbaar te maken, omdat ik weet dat deze vaak het resultaat in de weg staan.

Probleemoplosser

Mijn commerciële opleiding gecombineerd met 14 jaar ervaring als manager en projectmanager binnen de logistiek, distributie & operations van verschillende snel groeiende organisaties zoals HelloFresh, Mediq, Just Eat Takeaway BV & PostNL, geven een achtergrond die overal inzetbaar is. In nieuwe situaties weet ik snel overzicht te krijgen door een combinatie van mijn analytisch vermogen gecombineerd met mijn mensgerichte aanpak. Een pragmatisch verbeteradvies is altijd onderdeel van het onderzoek - het liefst voer ik het ook zelf uit.

Contact

Ben jij manager of eigenaar van een bedrijf & op zoek naar een gedreven procesmanager of projectmanager? Ik bespreek graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden met je!

 

de HelloFresh case Uitdaging / situatie Mijn opdrachtgever stond hier voor de grote uitdaging om in korte tijd s... Lees verder de Mediq case Mediq opende ten tijde van de opdracht een geheel nieuw distrubtie centrum. Hiervoor diende op k... Lees verder de PostNL case De opdrachtgever PostNL had diverse processen in pakketsorteercentra geoutsourced. Ten tijde van... Lees verder Just Eat Takeaway BV Voor deze opdrachtgever zijn een tweetal hoofdopdrachten gerealiseerd. 1: Situatie Uit ... Lees verder
Contact

Voor proces management consultancy en interim project management opdrachten op freelance / zzp basis:

T 0657399069
E info@hk-interim.nl