Overzicht: handige webpagina's

Organisatie coach nodig voor teamcoaching of andere ( incompany ) training / cursus? CoachCircle organisatiecoaching geeft hier uitgebreide info over + beschikt over een landelijk netwerk van organisatie trainers en coaches.

Een website laten maken door bureau Cross internet is voor vrijwel elke organisatie een goed idee. Bij Cross internet hebben ze het interne werkproces verregaande geoptimaliseerd en leveren mede hierdoor baanbrekende werk voor hun opdrachtgevers op het gebied van goed vindbare websites met veel bezoekers en dus een groot bereik via internet bij de relevante doelgroep.

Mr. Frank Aarts specialist arbeidsrecht. Jurist op de gebieden grensoverschrijdend arbeidsrecht, fiscaal- en socialezekerheidsrecht & ambtenarenrecht. Advies arbeidsrecht.

Advies financiering : veel bedrijven willen groeien maar kunnen dit bijvoorbeeld niet door gebrek aan liquiditeit. Deze website zet de mogelijkheden voor financieringen uiteen. Een geschikte intermediar / tussenpersoon voor het afnemen van vrijwel alle beschikbare mogelijke zakelijke financieringens, zelfs een zakelijke hypotheek voor een bedrijfspand of ondernemershypotheek voor een hypotheek op je woning kan via de Zakelijke Financiering Unie.

Op de overzichtelijke en snel ladende websie 'Alle opleidingen en cursussen' is een handig overzicht van vrijwel elke populaire opleiding, training en cursus gemakkelijk terug te vinden.

Altijd handig een snel reagerend online Nederlands woordenboek via NationaalWoordenboek.nl

Financieel risico management d.m.v. inzet internationale export kredietverzekering via tussenpersoon 'de Kredietverzekeraars'

Een goed kloppende boekhouding is vaak een essentieel onderdeel van een succesvolle ondernemening. Via boekhoudprogramma online kun je financiele software vergelijken waar je via boekhouding en administratie de juiste boekhouders bij jou in de buurt kunt vinden. Accounting web.

Bureau NieuwKans: adviseur voor duurzame inzetbaarheid, outplacement en 2de spoortrajecten.

Coaching net : informatief portaal website rondom coaching.

Bureau Ferocia heeft een specialisatie in audits, compliance, management control en risicomanagement. Ze richten zich hierbij met name op auditors, controllers, compliance medewerkers en risk officers, door deze ondersteunen bij hun verdere ontwikkeling.

Training of cursus doen om jezelf op te leiden? Start je orientatie of gerichte zoektocht bij Cursuspunt.nl

Pack Direct is een fulfilment partij waar het order proces middels een partnership deels fysiek uitbesteed kan worden. 

Portaal website rondom creëren en begeleiden van veranderingen in organisaties en bijbehorende werknemers is het doel van B-Effective. Hier vind je lectuur- en boekbesprekingen + blogs rondom coaching, couseling en management. Nog meer over management is terug te lezen op Managementenliteratuur.nl

Een pensioen is iets om zowel als vrouw alsook zzp'er zeker iets om over na te denken: op 'vrouwen pensioen nl' vind je informatie rondom pensioen positie vrouwen & op 'start je zzp pensioen' specifiek informatie gericht op ondernemers ; zzp'ers en hun pensioen mogelijkheden.

Tims Nederland voor uiteenlopende ict oplossingen. Bedrijven tot maximaal 20 medewerkers passen qua projectomvang optimaal bij dit bedrijf. Actief in de omgeving van de Kempen (Noord-Brabant) omgeving Eindhoven. Zuid-Nederland. Expert advies inzake ICT beheer & ICT systemen.

Een mooi gebaar van waardering richting je teamleden en ook zakelijke partners is het alom bekekende kerstpakket. De website van de kerstpakketten pro is een mooi startpunt voor een geslaagde zoektocht.

Adviseur NextLevel Amazon : specialist in inrichting proces- & management in relatie tot Amazon producten en dienstverlening.

Overzicht vacaturebanken? Zie https://www.overzicht-vacaturesites.nl of als je indeling zoekt op nationaal, internationaal maar ook regionaal : Vacature Linq

Human Commitment neemt vragen van organisaties & mensen als uitgangspunt en schetst perspectief door samen met alle betrokkenen aan de slag te gaan. Dit resulteert in oplossingen die waarde en innovaties hebben die meerwaarde bieden aan het vraagstuk. Steeds op zoek naar verbindingen & synergie.

Voormalige opdrachtgevers ( kleinere opdrachten )

HB logistiek koeriersdienst, spoedbezorging en pallet transport door Nederland, de benelux en West-Europa.

JBS-tech voor industriele productie automatisering o.a. door speciaal machinebouw zoals een robot arm en cobot integratie in een productiestraat.

De laagste rekening

Zuid Vastgoed: snel huis verkopen? Raadpleeg deze beleggingspandenspecialist voor de snelst mogelijke afwikkeling.

Waardering tonen voor personeel richting eindejaar? Een kerstpakket geven als bedankje spreekt dan boekdelen! Bekijk de website eens van 'de kerstpakketten expert' voor uiteenlopende mogelijkheden.

 

 

de HelloFresh case Uitdaging / situatie Mijn opdrachtgever stond hier voor de grote uitdaging om in korte tijd s... Lees verder de Mediq case Mediq opende ten tijde van de opdracht een geheel nieuw distrubtie centrum. Hiervoor diende op k... Lees verder de PostNL case De opdrachtgever PostNL had diverse processen in pakketsorteercentra geoutsourced. Ten tijde van... Lees verder Just Eat Takeaway BV Voor deze opdrachtgever zijn een tweetal hoofdopdrachten gerealiseerd. 1: Situatie Uit ... Lees verder
Contact

Voor proces management consultancy en interim project management opdrachten op freelance / zzp basis:

T 0657399069
E info@hk-interim.nl