Voordelen van een ervaren procesmanager

Hoe een procesmanager de efficiëntie van je organisatie verhoogt en kosten verlaagd!

Als ervaren interim senior procesmanager heb ik veel ervaring op het gebied van proces optimalisatie. Ik weet dus precies hoe ik jouw bedrijf kan helpen om efficiënt de doelstellingen te bereiken. Ik richt me op het verlagen van de kosten en het verhogen van de klantwaarde. Zo realiseer ik de optimalisatie van jouw bedrijfsprocessen. Deze processen zet je uiteraard in om het gewenste resultaat te bereiken. Wanneer deze processen niet optimaal ingericht zijn, zal jouw resultaat dus ook nooit ideaal zijn. 

Samen zorgen wij ervoor dat de gestelde organisatiedoelstellingen zo efficiënt mogelijk worden behaald tegen zo laag mogelijke kosten. Zo is het mogelijk om met meerdere slimme aanpassingen in jouw processen koploper te worden met je bedrijf binnen jouw industrie.

Als senior procesmanager zet ik mijn kennis, vaardigheden en jarenlange ervaring in om:

    • Klantwaarde te vergroten
    • Teams beter samen te laten werken
    • Kosten te verlagen
    • Tijdbesparing te realiseren
    • Efficiëntie en productiviteit te verhogen

Dit doe ik door:

    • De structuur en operaties binnen jouw organisatie te optimaliseren
    • De samenwerking tussen ketenprocessen te verbeteren
    • Efficiënt management van bestuur, risico's en de naleving van de procesoptimalisatie te realiseren
    • Het management van de kwaliteit en procesoptimalisatie
   
Merk jij dat er vaak tijd verspild wordt aan herhalende taken, de samenwerking stroef verloopt of dat er vaak fouten gemaakt worden? Met de expertise en ervaring van HK-interim haal jij het beste uit je organisatie, processen en medewerkers.

Hoe een ervaren procesmanager jouw processen optimaliseert

Ik ben een ervaren Senior Proces Manager met waardevolle expertise in proces optimalisatie. Ik heb diverse toonaangevende en snelgroeiende bedrijven zoals HelloFresh, Mediq, PostNL en Just Eat Takeaway al mogen helpen met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Bij deze en talloze andere bedrijven heb ik de afgelopen 14 jaar forse kostenbesparingen gerealiseerd en de klantwaarde verhoogt. 

Als business proces manager is het mijn doel om jouw bedrijf te transformeren naar een die slim, krachtig en informatiegerichte operatie. Hierdoor kunnen wij weloverwogen beslissingen nemen en duidelijke rollen binnen elke afdeling of eenheid vastleggen die bij elke stap de waarde voor klanten vergroten. Ik maak hierbij gebruik van verschillend Lean en Lean Six Sigma methodes. 

De voordelen van een interim senior procesmanager worden duidelijk wanneer we mijn duidelijke stappenplan volgen. Het voordeel is dat we niet alleen kijken naar individuele processen, maar ook naar de optimalisatie van het gehele proces. Hierdoor heeft iedereen binnen de organisatie hetzelfde doel: zo snel en efficiënt mogelijk de best mogelijke productiviteit bereiken!

Mijn proces optimalisatie stappenplan werkt als volgt: 

    1. Processelectie: om zo weinig mogelijk tijd en mankracht te verspillen, selecteren we de processen waar onze energie de grootste impact zal maken. 
    2. Procesbeschrijving: ik beschrijf het proces gedetailleerd, zodat de huidige situatie voor iedereen duidelijk is.
    3. Procesanalyse: ik maak gebruik van Lean en Lean Six Sigma methodes om de problemen in het proces te analyseren
    4. Proces optimalisatie: we beginnen met het proces van proces optimalisatie. Hierbij meten we constant de resultaten. Deze resultaten gebruiken we om het optimalisatieproces bij te sturen.

Wil je meer weten over mijn proces optimalisatie methode? Hier lees je meer over hoe ik als interim senior procesmanager te werk ga. 

Ontdek wat een procesmanager voor jouw bedrijf kan betekenen

Wil jij jouw productiviteit en efficiëntie verhogen terwijl je kosten verlaagt? Dan kan ik je helpen! 
Doordat ik veel ervaring heb met het werken met grote bedrijven, kan ik innovatieve verbetering analyseren, terwijl de processen soepel door kunnen lopen.  

Ik kan je helpen voor oplossingen op het gebied van:

    • Proces optimalisatie
    • Business proces management
    • Strategische analyse en optimalisatie
    • Operations management
    • Lean management
    • Project management

Contact

Speelt er momenteel een vraagstuk of staat er een verandertraject op de planning en ben je benieuwd wat ik hier in kan betekenen als interim proces- / projectmanager? Ik bespreek graag vrijblijvend de mogelijkheden. Mijn contactgegevens zijn terug te vinden via de contactpagina.

de HelloFresh case Uitdaging / situatie Mijn opdrachtgever stond hier voor de grote uitdaging om in korte tijd s... Lees verder de Mediq case Mediq opende ten tijde van de opdracht een geheel nieuw distrubtie centrum. Hiervoor diende op k... Lees verder de PostNL case De opdrachtgever PostNL had diverse processen in pakketsorteercentra geoutsourced. Ten tijde van... Lees verder Just Eat Takeaway BV Voor deze opdrachtgever zijn een tweetal hoofdopdrachten gerealiseerd. 1: Situatie Uit ... Lees verder
Contact

Voor proces management consultancy en interim project management opdrachten op freelance / zzp basis:

T 0657399069
E info@hk-interim.nl