Voordelen van een ervaren procesmanager

Hoe een procesmanager de efficiëntie van je organisatie verhoogt en kosten verlaagt!

Als ervaren interim senior procesmanager heb ik veel ervaring op het gebied van proces optimalisatie. Ik weet dus precies hoe ik jouw bedrijf kan helpen om efficiënt de doelstellingen te bereiken. Ik richt me op het verlagen van de kosten en het verhogen van de klantwaarde. Zo realiseer ik de optimalisatie van jouw bedrijfsprocessen. Deze processen zet je uiteraard in om het gewenste resultaat te bereiken. Wanneer deze processen niet optimaal ingericht zijn, zal jouw resultaat dus ook nooit ideaal zijn. 

Samen zorgen wij ervoor dat de gestelde organisatiedoelstellingen zo efficiënt mogelijk worden behaalt tegen zo laag mogelijke kosten. Zo is het mogelijk om met meerdere slimme aanpassingen in jouw processen koploper te worden met je bedrijf binnen jouw industrie.

Als senior procesmanager zet ik mijn kennis, vaardigheden en jarenlange ervaring in om:

    • Klantwaarde te vergroten
    • Kosten te verlagen
    • Tijdbesparing te realiseren
    • Efficiëntie en productiviteit te verhogen

Dit doe ik door:

    • De structuur en operaties binnen jouw organisatie te optimaliseren
    • De samenwerking tussen ketenprocessen te verbeteren
    • Efficiënt management van bestuur, risico's en de naleving van de procesoptimalisatie te realiseren
    • Het management van de kwaliteit en procesoptimalisatie
    • Systeemoptimalisatie


Merk jij dat er vaak tijd verspild wordt aan herhalende taken, de samenwerking stroef verloopt of dat er vaak fouten gemaakt worden? Dan hoef je jouw proces niet alleen te verbeteren. Met de expertise en ervaring van HK-interim leiden wij samen jouw bedrijfsprocessen weer in rechte banen.

Hoe een ervaren procesmanager jouw processen optimaliseert

Ik ben een ervaren Senior Proces Manager met waardevolle expertise in proces optimalisatie. Ik heb diverse toonaangevende en snelgroeiende bedrijven zoals HelloFresh, Mediq, PostNL en Just Eat Takeaway al mogen helpen met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Bij deze en talloze andere bedrijven heb ik de afgelopen 14 jaar forse kostenbesparingen gerealiseerd en de klantwaarde verhoogt. 

Als business proces manager is het mijn doel om jouw bedrijf te transformeren van een ongeorganiseerde groep van structuren en functies naar een die slim, krachtig en informatiegericht opereert. Om dit te doen, moeten we ons eerst op de juiste zaken concentreren door alle voorwaarden voor succes op te stellen. Hierdoor kunnen wij weloverwogen beslissingen nemen en duidelijke rollen binnen elke afdeling of eenheid vastleggen die bij elke stap de waarde voor klanten  vergroten. Ik maak hierbij gebruik van verschillend Lean en Lean Six Sigma methodes. 

De voordelen van een interim senior procesmanager worden duidelijk wanneer we mijn duidelijke stappenplan volgen. Het voordeel is dat we niet alleen kijken naar individuele processen, maar ook naar de optimalisatie van het gehele proces. Hierdoor heeft iedereen binnen de organisatie hetzelfde doel: zo snel en efficiënt mogelijk volledige productiviteit bereiken!

Mijn proces optimalisatie stappenplan werkt als volgt: 

    1. Processelectie: om zo weinig mogelijk tijd en mankracht te verspillen, selecteren we de processen waar onze energie de grootste impact zal maken. 
    2. Procesbeschrijving: ik beschrijf het proces gedetailleerd, zodat de huidige situatie voor iedereen duidelijk is.
    3. Procesanalyse: ik maak gebruik van Lean en Lean Six Sigma methodes om de problemen in het proces te analyseren
    4. Proces optimalisatie: we beginnen met het proces van proces optimalisatie. Hierbij meten we constant de resultaten. Deze resultaten gebruiken we om het proces bij te sturen.

Wil je meer weten over mijn proces optimalisatie methode? Hier lees je meer over hoe ik als interim senior procesmanager te werk ga. 

Ontdek wat een procesmanager voor jouw bedrijf kan betekenen

Wil jij jouw productiviteit en efficiëntie verhogen terwijl je kosten verlaagt? Dan kan ik je helpen! 
Doordat ik veel ervaring heb met het werken met grote bedrijven, kan ik innovatieve verbetering analyseren, terwijl de processen soepel door kunnen lopen.  

Ik kan je helpen voor oplossingen op het gebied van:

    • Proces optimalisatie
    • Business proces management
    • Strategische analyse en optimalisatie
    • Operations management
    • Lean management
    • Project management

Ben jij een manager of eigenaar van een bedrijf en kun jij wel een gedreven en ervaren interim projectmanager of business procesmanager gebruiken? Neem vandaag nog contact met mij op om aan de slag te gaan met het optimaliseren van jouw organisatieprocessen!

HelloFresh ... Lees verder Mediq ... Lees verder Just Eat Takeaway BV ... Lees verder PostNL ... Lees verder
Contact

Voor proces management consultancy en interim project management opdrachten op freelance / zzp basis:

T 0657399069
E info@hk-interim.nl